Μάσκες παντού και τα κεφάλια μέσα – Συνεχίζουν την προπαγάνδα του τρόμου

Το μοναδικό κόμμα στην Ελλάδα που αμφισβήτησε ευθέως την προπαγάνδα του θανάτου για τον κορονοϊό, είναι και το μοναδικό κόμμα που καταδικάστηκε ως “εγκληματική οργάνωση”. Είναι και το μοναδικό κόμμα που αγωνίστηκε συνειδητά κατά των μνημονίων αλλά και της προδοσίας της Μακεδονίας. Αυτό το κόμμα βρίσκεται σήμερα στην φυλακή αντί να βρίσκονται εκεί οι κλέφτες και οι προδότες του Έθνους.

Η κυβέρνηση αποφάσισε την χρήση μασκών και στους εξωτερικούς χώρους ενώ συζητά σοβαρά το ενδεχόμενο ενός δεύτερου lockdown. Κάποιοι όμως εξακολουθούν να αμφισβητούν τα στοιχεία για την πραγματική θνητότητα της νόσου του Covid-19.

Οι πρώτες εκτιμήσεις από την Κίνα, τους πρώτους μήνες της πανδημίας, ανέβαζαν τη θνητότητα από κορωνοϊό στο 3,4%, καθώς δεν είχε γίνει ακόμη αντιληπτό πόσο μεγάλος είναι ο αριθμός των ασυμπτωματικών φορέων του ιού. Αργότερα, νεότερα μοντέλα εκτίμησαν τη θνητότητα γύρω στο 1%.

Με τις παρούσες όμως έρευνες και τα δεδομένα μηνών φαίνεται ότι το νούμερο αυτό είναι αρκετά μικρότερο. Η νέα μελέτη του καθηγητή Γιάννη Ιωαννίδη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια δημοσιεύθηκε στο «Bulletin of the WHO», το επίσημο επιστημονικό περιοδικό του ΠΟΥ και συνθέτει δεδομένα από 82 μελέτες σχετικά με τη θνητότητα του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με αυτή τη μελέτη η εκτίμηση για την διάμεση θνητότητα είναι 0,23% στο γενικό πληθυσμό και 0,05% στα άτομα κάτω των 70 ετών. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι 1.000 ανθρώπους στον κόσμο που έχουν κολλήσει τον κορωνοϊό, πεθαίνουν περίπου οι δύο, ενώ στους ανθρώπους έως 70 ετών η αναλογία είναι πολύ μικρότερη, περίπου τέσσερις θάνατοι ανά 10.000 κρούσματα.

Ο ίδιος ο καθηγητής Γ. Ιωαννίδης υποστηρίζει ότι η πραγματική μέση θνητότητα της Covid-19 στις περισσότερες χώρες πιθανότατα είναι κάτω του 0,20% και για μία ακόμη φορά είναι εναντίον μιας επανάληψης των μέτρων lockdown στις διάφορες χώρες.

Και όμως, παρά τα στοιχεία αυτά, η κυβέρνηση επιμένει στα δικά της αδιέξοδα, παραλύει την οικονομία και καταργεί τις παραδόσεις του Λαού μας, για να εφαρμόσει την ατζέντα της Νέας Τάξης. Εργαλειοποιούν ένα ζήτημα υγείας για να εξαπλώνουν τον φόβο στις μάζες και να μην υπάρχει καμία αντίσταση στον αφελληνισμό της πατρίδας μας.

Comments Off on Μάσκες παντού και τα κεφάλια μέσα – Συνεχίζουν την προπαγάνδα του τρόμου

Filed under ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Comments are closed.